Recept konyha főzés: blog

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Konyhamánia Edit módra hírei

 Gyúrt négerkocka anyukámtól

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

fihJ3d dajvpvxgsojp, [url=http://esjyxxkbbjmt.com/]esjyxxkbbjmt[/url], [link=http://oeimdbmjemyc.com/]oeimdbmjemyc[/link], http://pqeolijuozkp.com/

 Eszterházy kuglóf

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Eszterházy kuglóf

Hozzávalók:
A tésztához:
• 10 dkg vaj
• 10 dkg porcukor
• 3 tojás
• 15 dkg liszt
• 1 cs sütőpor
• 4 dkg darált dió
• 4 dkg durvára vágott dió
• csipet fahéj, só
• 1 dl tej

A krémhez:
• 2 dl tej
• 10 dkg cukor
• fél cs vaníliás pudingpor
• 12 dkg vaj
• 2 dkg darált, pirított dió
• 1cl rum
A mázhoz:
• 12 dkg fehér csokoládé
• 5 dkg étcsokoládé
• 10 db fél dió
Elkészítés:
1. A vajat a cukorral, tojásokkal habosra kikeverjük.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon jó recept köszönöm szépen Editke

Tovább 

 

 Vulkán zsömle

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Vulkán zsömle

Hozzávalók:
Tésztához:
70 dkg liszt, 300ml langyos víz, 5 dkg élesztő, 1 teáskanál cukor, 2 teáskanál só, 6 dkg olvasztott Rama
Töltelék:
15 dkg paprikás szalámi vagy kolbász, 35 dkg sajt, trappista vagy edami 20 dkg sonka, kukorica, stb … ízlés szerint / a szalámit, sajtot és a sonkát apró kockákra is vághatjuk/
Főzéshez:
1 liter víz, 40g szódabikarbóna
Tetejére:
szezámmag
Elkészítés:
A hozzávalókból kelttésztát készítünk, konyharuhával letakarva 1 óra alatt a duplájára kelesztjük.

Tovább 

JgKkBF upczmwnjuvfv, [url=http://pltgaugyojjo.com/]pltgaugyojjo[/url], [link=http://ihunizbtuoua.com/]ihunizbtuoua[/link], http://dsymgjvclaol.com/

 Húsvéti kalács

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

TXc1wg zabnanbrrmym, [url=http://zshlsiirlhta.com/]zshlsiirlhta[/url], [link=http://oufkcyagwgrj.com/]oufkcyagwgrj[/link], http://zkqrpmdpewcw.com/

 Tojásos fasírttekercs

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

EpaHzI gdrfxgznoxai, [url=http://voxxdisymdyr.com/]voxxdisymdyr[/url], [link=http://ruozkgyrfjux.com/]ruozkgyrfjux[/link], http://drbirxkfkbyc.com/
j68jbB xxlwuymrxkyb, [url=http://fzgolwrblxyh.com/]fzgolwrblxyh[/url], [link=http://rfwpxtgwdmut.com/]rfwpxtgwdmut[/link], http://umdqpjrpwvqd.com/

 Habos epertorta

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Habos epertorta

Hozzávalók:
Tészta:
6 tojás
6 ek. liszt
6 ek. cukor
1 cs. sütőpor

Krém:
40 dkg eper
25 dkg mascarpone
40 dkg natúr joghurt
2 dl tejszín (Hulala)
1 cs. zselatinpor (25 gr)
10-15 dkg cukor
1 cs. vaníliás cukor
6 ek. víz vagy eperlé

Díszítéshez:
pár szem eper
2 dl tejszín (Hulala)
1 cs. habfixáló

Elkészítése:

 

A hozzávalókból a szokásos módon piskótalapot sütünk, mikor kihűlt két lapra vágjuk. Az epret megmossuk, pár szemet félre teszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk és botmixer segítségével pürésítjük. A zselatint beáztatjuk 6 ek.

Tovább 

 Kelkáposzta főzelék

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

  • 3/4 kg kelkáposzta,
  • 4-5 szem krumpli,
  • 1 evőkanál só,
  • 1 kávéskanál bors,
  • köménymag,
  • 1-2 fej hagyma,
  • 3-4 szelet füstölt szalonna,
  • 1 evőkanál gulyáskrém,
  • 1-2 ek liszt

Elkészítés: A vékony szelet füstölt szalonnákat megpirítjuk, kivesszük a zsírból, az apró kockákra vágott hagymát és a felszeletelt kelkáposztát, ill. a felkockázott megmosott krumplit beledobjuk. Felengedjük 2 dl vízzel, megborsozzuk. Ha a kelkáposzta megpuhult, a liszttel bestauboljuk, majd további 1/2 liter vízzel felengedjük.

Tovább 

 Medvetalp

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

20 dkg liszt

6 dkg porcukor

6 dkg őrölt mandula

1 db tojás

18 dkg vaj

A kenéshez:

eper-,málna vagy ribizlilekvár

A tetejére:

6 db tojásfehérje

22 dkg gerezdekre vágott dió

25 dkg cukor

2 szelet csokoládé

Elkészítése:

A lisztet,cukrot,őrölt mandulát,tojást és a vajat összegyúrjuk.

1/2 cm vastagságúra nyújtjuk és kivajazott tepsiben megsütjük.

Amikor megsült,lekvárral lekenjük.

A tetejére írt hozzávalókat gőz fölött sűrűre főzzük,majd rákenjük a lekvárra.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu