Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
10 éve | Kőszeghy Anna | 3 hozzászólás
Hozzávalók:
60 dkg sertésdagadó, 20 dkg sertésmáj, 25 dkg sertéshús, 8 dkg rizs, majoranna, őrölt bors, 2 tojás,
2-3 ek olaj, só.
A májat és a húst enyhén sós vízben megfőzzük, majd langyosra hűtjük és ledaráljuk. A hús főzőlevében
félpuhára főzzük a rizst, majd a húsos májhoz keverjük. Sóval, majorannával, borssal fűszerezzük,
hozzáadjuk a tojást és jól összedolgozzuk.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a dagadót, a nyílást összetűzzük.
A hús mindkét oldalát megsózzuk, tepsibe helyezzük, leöntjük olajjal és kevés vizet aláöntve, közepes
hőmérsékletű sütőben, gyakran locsolgatva megsütjük.
10 éve | Kőszeghy Anna | 2 hozzászólás
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, 4 ek olaj, 1 paradicsom, 3 ek ketchup, 12 dkg kukoricaliszt, 12 dkg búzaliszt, 2 kk
sütőpor, 1 ek méz, 1 kk só, 5 tojás, 2 dl tej, 6 dkg puha vaj, 20 dkg puha sajt, 1 leszűrt kukorica konzerv.
A karikára vágott hagymát olajon, a paradicsom belével és ketchuppal megpároljuk.
Hozzáadjuk a kétféle lisztet, sütőport, sót és mézet.
Összekeverjük külön a tojások sárgáját és felvert habját a tejjel, vajjal, sajttal és a leszűrt kukoricával
10 éve | Klubkoordinátor Edit | 1 hozzászólás
Kedves Network
Közösség!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Network.hu életében tulajdonosváltás történt.
Tele vagyunk friss ötletekkel, tervekkel arra vonatkozólag, hogyan tehetnénk még szórakoztatóbbá és értékesebbé az itt eltöltött időt.
ELSŐDLEGES CÉLJAINK:
- NAPRAKÉSZ és KEZELŐBARÁT felület (szem előtt tartva, hogy korábbi felhasználóink még könnyebben eligazodjanak kedvenc közösségeikben.)
- a közösségek tagjait aktívabb kommunikációra BÍZTATJUK !
10 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás
Hozzávalók:
6 kis tök, 50 dg sovány hús, 1 szelet fehér kenyér, 1 fej hagyma, 1 kiskanál vagdalt zöldség, só bors szükséges.
A mártáshoz: egy kiskanál vaj vagy kétszer annyi olaj, egy kiskanál liszt, egy csésze tejföl, és egy csésze víz szükséges.
Elkészítés:
A hústölteléket úgy készítjük, mint a töltött paprikáét. Egyforma nagyságú tököket válogatunk ki, lekaparjuk a héját, keresztben kettőbe vágjuk, és kanállal kiszedjük a belét, óvatosan, hogy ne törjön el.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás