Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
7 éve | Vass Lászlóné | 2 hozzászólás
Felöntőlé hozzávalói:6 l víz 1 kg cukor 1 l ecet 10 %os 30 dkg só 1cs mustármag fél csg fekete egész bors 8 db babérlevél apróra törve 1 csg nátriumbenzonát 3 kk borkősava hozzávalókat felforraltam.amikor kihűlt belekevertem 3 késhegynyi borként.A megtísztított rózsáira szedett karfiolt üvegekbe raktam.A nagy üvegbe tettem 5 db hegyes erőspaprikát.Felöntöttem a kihűlt lével és mehet a polcra.A lé hozzávalói izlés szerint változhatA KARFIOL 6 KG VOLT TISZTÍTVA
7 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
Hozzávalók (4 személyre)
10 dkg liszt
10 dkg darált dió
5 dkg vaj
5 dkg cukor
2 tojássárgája
10 dkg étcsokoládé
1 dl tej
10 dkg barack levár
10 dkg darabos dió
5 dkg mazsola
2 cs. vaníliás cukor
1 ek. olívaolaj
só
Elkészítési mód: A lisztet, a cukrot, a darált diót összegyúrjuk a tojássárgájával, a vajjal és 1 órán át pihentetjük. Lisztes deszkán fél cm-esre kinyújtjuk és kör alakú tésztaszaggatóval 8 darab tallért kiszúrunk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás