Recept konyha főzés: Diós-mazsolás isler

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 229 fő
  • Képek - 1990 db
  • Videók - 657 db
  • Blogbejegyzések - 232 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 150 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 229 fő
  • Képek - 1990 db
  • Videók - 657 db
  • Blogbejegyzések - 232 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 150 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 229 fő
  • Képek - 1990 db
  • Videók - 657 db
  • Blogbejegyzések - 232 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 150 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 229 fő
  • Képek - 1990 db
  • Videók - 657 db
  • Blogbejegyzések - 232 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 150 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók  (4 személyre)

 10 dkg liszt

 10 dkg darált dió

 5 dkg vaj

 5 dkg cukor

 2 tojássárgája

 10 dkg étcsokoládé

 1 dl tej

 10 dkg barack levár

 10 dkg darabos dió

 5 dkg mazsola

 2 cs. vaníliás cukor

 1 ek. olívaolaj

 só

 

 

Elkészítési mód: A lisztet, a cukrot, a darált diót összegyúrjuk a tojássárgájával, a vajjal és 1 órán át pihentetjük. Lisztes deszkán fél cm-esre kinyújtjuk és kör alakú tésztaszaggatóval 8 darab tallért kiszúrunk. 180 °C -os előmelegített sütőben 10 perc alatt aranysárgára sütjük. Menet közben a csokoládét tejjel vízgőz felett megolvasztjuk, vaníliás cukorral illatosítjuk. A kihűlt tallérokat kettesével lekvárral összeragasztjuk, csokoládémázzal bevonjuk. Olívaolajon pirított darabolt dióval és a tejben áztatott mazsolával díszítjük.

network.hu

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Wagensommer Alexandra 1 napja új képet töltött fel:

Tejszines_eperkremleves_2070486_7028_s

Vass Lászlóné írta 3 napja a(z) Sajtszószos-baconös spagetti képhez:

Sajtszoszosbaconos_spagetti_2070246_5334_s

Nagyon gusztusos.Köszönjük Szandra.

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Igy_keszult_a_retes_2070248_7352_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Zalai_fodros_retes_2070247_7272_s

Wagensommer Alexandra 4 napja új képet töltött fel:

Sajtszoszosbaconos_spagetti_2070246_5334_s

Vass Lászlóné 5 napja új videót töltött fel:

Vass Lászlóné 5 napja új videót töltött fel:

Vass Lászlóné 5 napja új videót töltött fel:

Vass Lászlóné 5 napja új videót töltött fel:

Vass Lászlóné 5 napja új videót töltött fel:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu