Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
11 éve | Egyed Józsefné | 1 hozzászólás
mas ebédet erre az időszakra. Ugyanakkor
sokszor a szorgalmas szakácsok fintorgó pillantásokat kapnak: "már
megint az olcsó káposztás tészta" kerül az asztalra. A Pénzcentrum.hu
ezért most olyan ételekről készített egy összeállítást, melyek nemcsak
hogy fillérekből elkészíthetők, hanem különlegesek, egzotikusak is.
Alapvetően egy gazdaságos konyhában leginkább az idényzöldségekkel és gyümölcsökkel kell dolgoznunk, ez tavasszal például a hónapos retek, a spárga, a spenót, vagy az újhagyma.
Ezeket variálhatjuk és érdekesebbé tehetjük változatos fűszerekkel, és
hogy az olcsóság megmaradjon, krumplival, rizzsel vagy tésztával.
|
|
Hozzávalók: 50 dkg fagyasztott málna, 1 doboz (25 dkg) mascarpone
sajt, 1 citrom, 30 dkg cukor, 3 tojás, 2 csomag vaníliás cukor, 1 csomag
babapiskóta A málnát tegyünk egy tálba, várjuk meg míg kiolvad. Ízesítsük cukorral, citromlével és vaníliás cukorral.
Turmixoljuk, majd egy szitán passzírozzuk át, hogy a magok ne
kerüljenek a mártásba.Egy másik keverőtálba tegyük a mascarpone sajtot
(érdemes elolvasni a doboz tetején lévő receptet, hogy mennyi cukrot
ajánl hozzá!), adjunk hozzá ízlés szerint cukrot, vaníliás cukrot
valamint 3 tojássárgát.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás