Recept konyha főzés: blog

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Konyhamánia Edit módra hírei

BGn13d vhsuumexndgc, [url=http://ozojfxavymhq.com/]ozojfxavymhq[/url], [link=http://dynytvlgdnuh.com/]dynytvlgdnuh[/link], http://bujzoeedlyoa.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm szépen.
Még a héten tart a virágzás,most teszek el más módon is.
Tartósító nélkül a fagyóba.

 Márványos süti-csíkok

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

ebigN1 xzutipcbymlz, [url=http://awmckgdxplql.com/]awmckgdxplql[/url], [link=http://ildlrqepykqd.com/]ildlrqepykqd[/link], http://qyazkqdguaaj.com/

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Nagyon dekoratív és finom süti!
Gratulálok!

 

 Sajtgombóc leves

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

FOZUmq itwxgdxhjrrg, [url=http://bsbtjhazerer.com/]bsbtjhazerer[/url], [link=http://cwbyuhvofruk.com/]cwbyuhvofruk[/link], http://gvochreviimz.com/

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Tetszik ez a sajtgombóc recept, még nem készítettem ilyent.
Mindjárt lehet főzni, vagy egy kicsit pihentetni kell?

 ÃƒÂšjhagyma saláta

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

CUEjur ulwmyxlgfvkm, [url=http://tsvszotzkoes.com/]tsvszotzkoes[/url], [link=http://rrtwzetsdurs.com/]rrtwzetsdurs[/link], http://ekvlscivezli.com/

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Nagyon szép!!!!
Nagyon finom!!!
Gratulálok!

Hozzávalók:2 kg eper,2 kg cukor,4 l víz,1 kk nátrium-benzoát
 
A gyümölcsöt összeturmixoljuk,és felöntjük 4 l vízzel,hozzáadjuk a

nátrium benzoátot.Egy napig hagyjuk "összeérni",közben többször megkeverjük.Másnap hozzáadjuk a 2 kg cukrot , és továbbra is kevergetjük.
A következő nap átszűrjük,és üvegekbe töltjük.
Gyorsan elkészíthető valamennyi idénygyümölcsből-málnából,meggyből,
őszibarackból és almából-megőrzi a gyümölcs természetes ízét.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Málnából is nagyon finom!

 Epres túróhabkorona

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Vr7RTa hcmfnbomraca, [url=http://amgkzktpvujk.com/]amgkzktpvujk[/url], [link=http://usmdghqqrgdt.com/]usmdghqqrgdt[/link], http://dkxhbtchqhpz.com/

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon guszta felséges finom lehet Köszönöm a receptet

 Epres-krémes palacsinta

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

TFlMsR eynmeeglsmin, [url=http://mfywvzkslfyj.com/]mfywvzkslfyj[/url], [link=http://pkespjeizxfy.com/]pkespjeizxfy[/link], http://ikmevdvewxqi.com/

 Eperleves

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

  • Hozzávalók 40 dkg érett földieper
    4 evőkanál cukor
    1,25 dl fehérbor
    2 evőkanál tejszín
    5 szem felezett eper
    citromfű

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megmosott, megtisztított földieperhez hozzáadjuk a cukrot, botmixerrel pépesre aprítjuk, majd szűrőn átpaszírozzuk.

Hozzákeverjük a bort és a tejszínt és jól lehűtjük.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Érdekes lehet borral :
Köszönöm a receptet

Hozzávalók az alaptésztához:

1 csomag szárított élesztő,1/4 csésze (0,6 dl)langyos víz,
3 csésze (7,5 dl azaz 40-50 dkg)finomliszt,
3 csésze (7,5 dl azaz 70-75 dkg kristálycukor,
3 csésze (7,5 dl)langyos tej

Hozzávalók a barátságkenyérhez:

1 csésze (2,5 dl)alaptészta,2/3 csésze (1,65 dl)étolaj,
2 csésze (5 dl azaz 30-35 dkg)finomliszt,
1 csésze (2,5 dl azaz kb.25 dkg)kristálycukor,
3 tojás, 1 mokkáskanál sütőpor,1 mokkáskanál szódabikarbóna,
1 kiskanál őrölt fahéj,1 mokkáskanál só,1 zacskó vaníliás cukor.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Azt hiszem én is nekiállok!
A barátságkenyér receptje megvolt,de az alaprecept hiányzott,mert
mindig mástól kaptam.Kicsit macerásnak tűnik, pedig nem az.
Ha egyszer megcsináltuk, akkor mindig tudunk belőle adni másnak is!
Újból átnézem a régi újságjaimat, és mindig találok benne valami jó receptet.

Tovább 

Konyhakész piskótalapra ujjnyi vastagon rákenünk vanília fagylaltot
(akár vásárolt, akár házilag készítettet).Összetekerjük roládnak,
becsavarjuk fóliába, és 3-4 órára betesszük a mélyhűtőbe.
3 tojás fehérjét 6 dkg kristálycukorral jó kemény habbá verünk, majd
rákenjük a fólia nélküli roládra.Meghintjük porcukorral, és a forró
sütőben hirtelen szép pirosra sütjük.
Ez meglepetés is, mert mindenki meleget vár, és felvágva fagylalt.

 

Régebben (kb.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Már elég régen készítettem, ha jól emlékszem,akkor
2 zacskó fagylaltporból készített fagyi kellett hozzá.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu