Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 50 dkg fagyasztott málna, 1 doboz (25 dkg) mascarpone
sajt, 1 citrom, 30 dkg cukor, 3 tojás, 2 csomag vaníliás cukor, 1 csomag
babapiskóta A málnát tegyünk egy tálba, várjuk meg míg kiolvad. Ízesítsük cukorral, citromlével és vaníliás cukorral.
Turmixoljuk, majd egy szitán passzírozzuk át, hogy a magok ne
kerüljenek a mártásba.Egy másik keverőtálba tegyük a mascarpone sajtot
(érdemes elolvasni a doboz tetején lévő receptet, hogy mennyi cukrot
ajánl hozzá!), adjunk hozzá ízlés szerint cukrot, vaníliás cukrot
valamint 3 tojássárgát. Keverjük jól össze. A tojások fehérjét verjük
kemény habbá, és azt is óvatosan keverjük a sajtos masszához.A
babapiskótákat mártogassunk bele a málnaszószba, tegyük egy üvegtál
aljára, majd egy réteg sajtkrémmel fedjük be. Utána ismét málnás
babapiskóta kerül, és a végén sajtkrémmel fejezzük be.Tegyük hűtőbe a
sütit legalább fél napra, hogy a piskóta jól átázzon. Tálaláskor nyakon
önthetjük a maradék málnaszósszal. Készíthetjük tiramisu alapporból is, a dobozra írt recept alapján,
ekkor kávé helyett málnaszószba kell mártani a piskótákat. Ügyeljünk
arra, hogy bemártáskor minél több málnaszósz maradjon a babapiskóta
felületén.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!