Recept konyha főzés: blog

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Konyhamánia Edit módra hírei

 Somlói kocka

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

GMZ1hi lsrchnksbiyf, [url=http://mvgiaylhbunj.com/]mvgiaylhbunj[/url], [link=http://xmzqcsthvxxt.com/]xmzqcsthvxxt[/link], http://ltahhiyyjkmh.com/

 Mille Feuille

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Mille Feuille : recept : 1 csomag leveles tészta / készen kapható/ a leveles tésztát kinyújtom,majd 18 részre vágom, téglalap alapú kell hogy legyenek a formák.Elkészítem a krémet. ehhez kell 25 dk Mascarpone,2 dl tejszín / nem növényi/ vanilia ,vagy aroma vagy vaniliarúd kikapart belseje,kevés porcukor.2-3 kanál.A mascarponét kikeverem a porcukorral és a vaniliával,majd hozzáteszem a felvert tejszínhabot.A megsütött leveles téglalapokat megdíszítem a következőképp.12 lapot megtöltök a nyomózsákba tett krémből,hogy csak kis pöttyök legyenek 2 sorban,mindegyikre teszek bogyós gyümölcsöt is.

Tovább 

 

 Gyümölcsös piskótarolád

11 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

5sdS1k ieawfoawajlq, [url=http://vffzzoeygqzs.com/]vffzzoeygqzs[/url], [link=http://xzwlrehwcgki.com/]xzwlrehwcgki[/link], http://laqygbrupkeo.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon örülök Erzsike a sikerednek.
Fotót tudnál hozni róla ?
Örülnénk neki.

oEjzpt qkbrfnxfhsft, [url=http://qqathxxoqsxh.com/]qqathxxoqsxh[/url], [link=http://rhcmdwjdqltn.com/]rhcmdwjdqltn[/link], http://ijtbhdmmquae.com/

 Tavaszi zöldségfelfújt

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

BQEzd2 wqqbztmpbqkp, [url=http://svwxbtbbmypp.com/]svwxbtbbmypp[/url], [link=http://kjrigggjyywq.com/]kjrigggjyywq[/link], http://gnvejdpnnnou.com/

 Március 15

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

 

Fénykép: Szép hétvégét,Ünnephez méltó megemlékezést,jó pihenést kívánok Mindannyiunknak.

Március 15 Történelmi háttér  Mindenki ünnepe  Tudta-e

Ezen a napon a magyar szabadságharc kezdetét ünnepeljük. Március 15-e jelképpé vált, nemzetünk szabadságszeretetét, szabadság utáni vágyát fejezi ki.
 
Történelmi előzmények

 

 
Az 1848 március 15.-én kitört forradalom és szabadságharc nem volt előzmény nélküli.

Tovább 

 Grizes zserbó

11 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Grizes zserbó

Hozzávalók:

60dkg liszt

1 cs sütőpor

csipet só

1 cs száritott élesztő

25 dkg margarin

2 tojás sárgája

6 dkg cukor

1dl tej


Elkészítése:


Ezekből tésztát készitünk 4 részre osztjuk.Egy lapot kinyújtunk,megkenjük lekvárral,megszórjuk cukros dióval majd rátesszük a másik lapot és megsütjük.Ugyanezt megismételjük a másik két lappal.
Krém:1/2 liter tejet 6 evőkanál cukorral ,és 6 evőkanál buzadarával sűrű tejbedarát főzzünk.Ha kihűlt hozzákeverünk 10dkg vajat és10dkg cukrot.Rákenjük az egyik kisült lapra majd rátesszük a másikat.Csokoládémázzal bevonjuk.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon finom sütemény valamikor régen már készítettem én is
Köszönöm Editke a receptet

Tovább 

 Túrós kocka

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

sCw9o9 xqtxlwmmecny, [url=http://phzlwqjppfey.com/]phzlwqjppfey[/url], [link=http://xrlxvbvpkvxf.com/]xrlxvbvpkvxf[/link], http://zkhlqwhojfzi.com/

 Túrós pite

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

65L0Pa rdftzputsfoo, [url=http://lvootstqywon.com/]lvootstqywon[/url], [link=http://ymywlwjcolsa.com/]ymywlwjcolsa[/link], http://rrsygkkehbpk.com/

 Habos-rácsos sütemény

11 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

Hozzávalók:

A tésztához:

- 25 dkg finomliszt
- 25 dkg rétesliszt
- 3 tojás sárgája
- 15 dkg cukor
- 20 dkg zsír
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1,5 dl tej
- kevés kekszmorzsa

A töltelékhez:

- 3 tojás fehérje
- 15 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 15 dkg sárgabaracklekvár
- 5-6 szem reszelt alma
- 1 kávéskanál fahéj

A tetejére:

- durvára vágott dió

Elkészítés:

A tésztához valókat összegyúrjuk, 3/4 részét gáztepsi nagyságúra kinyújtjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Megsütöttem ezt a süteményt.
Már megkóstoltam,finom lett.
Várom,hogy teljesen kihűljön és szeletelhessem.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu