Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Fekete szezámmagban sült bárányborda
Hozzávalók: 1,5 kg bárányborda, 5 dkg fekete szezámmag, 2 ág friss rozmaring, só, bors, olaj
A káposztaropogóshoz: 20 dkg dinszteltkáposzta, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez A polentához: 20 dkg kukoricadara, 4 dl víz, csipetnyi só Káposztás réteshez: 2 adag káposztás cvekedli, 1 réteslap, 1 tojás sárgája
A hártyázott bordákat sózzuk, borsozzuk, friss rozmaringgal egy éjszakára olajos pácba helyezzük. Másnap lecsepegtetjük, serpenyőben hevített olajon minden oldalát egy-két percig elősütjük. Pihentetjük, ha kihűlt, szezámmaggal megszórjuk, tepsiben 200-fokos sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük. A dinsztelkáposztából kis gombócokat formálunk, panírozzuk, forró olajban pirosra sütjük. A réteslapot megtöltjük a káposztástésztával, feltekerjük, tojással megkenjük, majd 220 fokon 15 perc alatt megsütjük. A kukoricadarát sós vízben megfőzzük, majd formába töltjük. A káposztás, kukoricás köreteket a báránypecsenye mellé kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!