Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tejszínes nyúlraguleves burgonyagombóccal
Hozzávalók: 25 dkg nyúlcombfilé, 20-20 dkg sárgarépa és petrezselyemgyökér, 15 dkg karfiol, 1 cs. petrezselyemzöld, 10-10 dkg zöldborsó és gomba, 5 dl tejszín, 5 dkg vaj, só, őrölt bors és szerecsendió
A burgonyagombóchoz: 25 dkg főtt, áttört burgonya, 1 tojás, 10 dkg liszt, só, bors
A nyúlcombot kb. 2x2 centis kockákra vágjuk, felforrósított vajon fehéredésig sütjük. Sóval, borssal, szerecsendióval megszórjuk, annyi vízben, amennyi ellepi félig megfőzzük. Ezután hozzáadjuk a darabolt zöldségeket, s lassú tűzön, kevés lében készre főzzük. A gombóc hozzávalóit összedolgozzuk, kis adagokban az utolsó három percben a levesbe főzzük. Végül a ragut felöntjük a tejszínnel, szükség szerint utóízesítjük. Petrezselyemzölddel, citromkarikával díszítve tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!