Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
7 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
A lisztet összekeverjük egy csipet sóval, a darált dióval, a szódabikarbónával, a sütőporral, a szerecsendióval, a gyömbérrel és a fahéjjal.8 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
Gyúrt négerkocka.
Hozzávalók:
A tésztához:
45 dkg liszt
15 dkg zsír vagy margarin
2 dkg szalakáli
15 dkg porcukor
1 db tojás
2 ek. kakaó
Krémhez:
4 dl tej
2 ek. kakaópor
5 ek. liszt
10 dkg porcukor
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
Csokiázhoz:
20 dkg porcukor
3 ek. kakaópor
3 ek. forró víz
5 dkg vaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,tepsi hátán 3 lapot sütünk.
A krém:
A tejet,a kakaót,lisztet,porcokrot felfőzzük,majd kihűtjük és a kihabosított vajjal összekeverjük.
|
|
8 éve | Vass Lászlóné | 6 hozzászólás
Kedves Konyhamánia Kedvelő Barátaim!
Jeles eseményhez értünk, a mai napon a kedvelőink száma elérte és már meg is haladta a 100.000 főt!
Minden nagyobb kedvelői szám után köszönetet mondtam a régi és az új recept beküldőknek és mindazoknak, akik kifejezték tetszésüket az itt közzétett finomságok iránt, és azokat közkinccsé tették megosztásaikkal. Továbbra is várom a családok bevált ételeinek, süteményeinek leírását, és várom mindazokat, akik ötleteket keresnek ezen az oldalon.
8 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
3 pohár liszt,
1 csomag sütőpor,
1 csomag vaníliás cukor,
reszelt citromhéj,
5 tojás,
3 pohár kefir,
2 pohár cukor,
1 pohár étolaj,
6 db alma,
fél marék durvára tört dió
Elkészítés:
Egy nagy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a cukorral, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal. Hozzáöntjük a külön tálban jól összedolgozott egész tojásokat és a kefirt, majd lassú keverés mellett vékony sugárban belecsurgatjuk az étolajat. Az így kapott tésztát csomómentesre dolgozzuk, és hozzáadjuk a meghámozott, vékony szeletekre vágott almát, valamint a durvára tört diót.
8 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
Banános tekercs recept
A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat és alaposan átkeverjük. Hozzáadjuk a cukrot, tejport és a sütőporral elkevert lisztet. Alaposan összekeverjük és egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntsük. Előmelegített sütőben 180°C kb. 10 percet sütjük.
8 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
Sárga tetejű diós sütemény
A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A puha margarint a porcukorral habosra keverjük. Kis adagokban hozzáadjuk a darált diót, majd óvatosan hozzákeverjük kemény tojásfehérjét.
8 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
Hamis tiramisu
8 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
8 éve | Vass Lászlóné | 0 hozzászólás
8 éve | Vass Lászlóné | 1 hozzászólás
Hozzávalók:
50 dkg finomliszt
8 dkg zsír
16 dkg porcukor
1 ek olvasztott méz
1 egész tojás
3 ek tejföl
1 kk szódabikarbóna
A krémhez:
1/2 liter tej
6 ek liszt
2 dkg kakaópor
30 dkg vaj
20 dkg cukor
fél fiola rumaroma
A tetejére:
15 dkg csokoládé
1 ek étolaj
Elkészítés:
A lapok:
A hozzávalókat összegyúrjuk.
5 cipóra osztjuk.
Tepsi nagyságúra kinyújtjuk.
Egyenként világosra sütjük.
A krém készítés:
A tejben elkeverjük a lisztet,kakaóport,cukrot.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás