Recept: Kefires karaj

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 219 fő
  • Képek - 1663 db
  • Videók - 598 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 219 fő
  • Képek - 1663 db
  • Videók - 598 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 219 fő
  • Képek - 1663 db
  • Videók - 598 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 219 fő
  • Képek - 1663 db
  • Videók - 598 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

12 dkg sertés karaj(csont nélkül)

1 teáskanál olaj

1 dl sovány kefir

1 teáskanál teljes kiőrlésű liszt

 

fűszerezés:

só, őrölt bors, őrölt szerecsendió, vágott zöld petrezselyem – ízlés szerint

 

Elkészítés:

 

A serpenyőben tedd  forró olajra a kivert, fűszerezett karajt. Mindkét oldalát kissé pirítsd meg, és kevés víz aláöntéssel (szükség szerint többször is) párold majdnem készre. Készítsd el a habarást: a lisztet keverd ki a kefirrel habarásnak, fűszerezd petrezselyemmel, majd öntsd a párolt húsra, és kevés víz hozzáadásával forrald össze.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Vass Lászlóné 1 napja új videót töltött fel:

Vass Lászlóné 1 napja új videót töltött fel:

Vass Lászlóné 1 napja új videót töltött fel:

Vass Lászlóné 1 napja új képet töltött fel:

Foszlosmakos_kalacs_2049321_7761_s

Vass Lászlóné 1 napja új képet töltött fel:

Makos_es_foszlos_kalacs_szeletek_2049320_1989_s

Vass Lászlóné írta 1 napja a(z) Sajtmártás képhez:

Sajtmartas_2049294_7308_s

Nagyon szívesen.

Wagensommer Alexandra írta 1 napja a(z) Sajtmártás képhez:

Sajtmartas_2049294_7308_s

Köszönöm receptedet Vass Lászlóné Edit ! Elkészítettem...

Wagensommer Alexandra 1 napja új képet töltött fel:

Sajtmartas_2049294_7308_s

Vass Lászlóné 2 napja új képet töltött fel:

Hazi_kifli_2049088_9949_s

Vass Lászlóné 2 napja új képet töltött fel:

Zala_kocka_2049087_6777_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu