Recept konyha főzés: Kefires karaj

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 236 fő
  • Képek - 2154 db
  • Videók - 679 db
  • Blogbejegyzések - 234 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 153 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 236 fő
  • Képek - 2154 db
  • Videók - 679 db
  • Blogbejegyzések - 234 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 153 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 236 fő
  • Képek - 2154 db
  • Videók - 679 db
  • Blogbejegyzések - 234 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 153 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 236 fő
  • Képek - 2154 db
  • Videók - 679 db
  • Blogbejegyzések - 234 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 153 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

12 dkg sertés karaj(csont nélkül)

1 teáskanál olaj

1 dl sovány kefir

1 teáskanál teljes kiőrlésű liszt

 

fűszerezés:

só, őrölt bors, őrölt szerecsendió, vágott zöld petrezselyem – ízlés szerint

 

Elkészítés:

 

A serpenyőben tedd  forró olajra a kivert, fűszerezett karajt. Mindkét oldalát kissé pirítsd meg, és kevés víz aláöntéssel (szükség szerint többször is) párold majdnem készre. Készítsd el a habarást: a lisztet keverd ki a kefirrel habarásnak, fűszerezd petrezselyemmel, majd öntsd a párolt húsra, és kevés víz hozzáadásával forrald össze.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Szottes_almas_pite_2079746_9360_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Igy_keszult_a_szottes_almas_pite_2079745_5562_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Jaszberenyi_tekercs-001_2079744_7573_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Cappuciner_2079743_2227_s

Wagensommer Alexandra írta 6 napja a(z) Almafánk képhez:

Almafank_2079109_2528_s

Nagyon szivesen , mindenkinek. Köszönöm, Edit .

Wagensommer Alexandra 6 napja új képet töltött fel:

Fuszeres_csirkecomb_borsos_steakburgonyaval_2079535_2286_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Sajtos_pogacsa-002_2079415_8517_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Kelt_csorogefank_2079414_2632_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Kelt_csoroge_lekvarral1_2079413_7291_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Szineske_kalacs_2079261_6653_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu