Recept konyha főzés: blog

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Konyhamánia Edit módra hírei

Hozzávalók:
6 nagyobb kovászos uborka,6 nagy,kemény paradicsom,1csokor friss
kapor,2 dl sűrű tejföl,2 gerezd fokhagyma,késhegynyi őrölt fehérbors,
ízlés szerint só,parányi cukor.

A saláta öntetéhez a tejfölt simára keverjük a sóval,borssal,porcukorral,
valamint a megmosott,apróra metélt kaporral,meg a zúzott fokhagymával.
További felhasználásig a hűtőben tároljuk.
A kovászos uborkát levéből kivéve negyedekre,vagy nyolcadokra vágjuk
(nagyságtól függően).A megmosott és leszárított paradicsomokat ugyancsak
negyedekre,vagy nyolcadokra vágjuk.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Kedves Edit!
Örülök,hogy tetszik, és remélem,hogy ízleni fog!

Tovább 

Hozzávalók:
1 kg szeder,1,5 liter víz,1 dkg borkősav,késhegynyi tartósítószer.

A nagyon érett szedret másfél liter vízben jól összezúzzuk(szerintem
a mixelőrúd nem jó hozzá).Hozzátesszük a borkősavat,a tartósítót, és
24 óráig állni hagyjuk.Ritka tüllzacskón át lecsepegtetjük,és annyi
kiló cukorral keverjük össze,ahány kilót nyom a lé.
Egy-két napig ismét állni hagyjuk (nem meleg helyen),miközben néhányszor
megkeverjük.Ha a cukor teljesen elolvadt, üvegekbe töltjük, és lezárva
hűvös helyen tároljuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm szépen Anna a receptet.

Tovább 

 

Hozzávalók:
40 dkg meggy (maggal),15 dkg cukor,2 dl vodka.

A meggyet leszárazzuk,majd jól megmossuk.Ezután üvegekbe rakjuk
(rétegenként megszórjuk kristálycukorral) és ráöntjük a vodkát.
Lekötözzük, és szellős, hűvös helyen tároljuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm szépen.
Nagyon jók a receptjeid.

 Habos meggyes szelet

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

fDUmRD aiwqulswdhnf, [url=http://fajtgryldagf.com/]fajtgryldagf[/url], [link=http://ewliyyrmugtx.com/]ewliyyrmugtx[/link], http://gyuegygcmvnz.com/

 Olívás paradicsomsaláta

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

nBp13o jfhvjzsagatp, [url=http://tqyotkgbrwyx.com/]tqyotkgbrwyx[/url], [link=http://cdapfbpzqqlo.com/]cdapfbpzqqlo[/link], http://hmsejvopwbip.com/

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Guszta saláta!Köszönöm Edit!
A minap balzsamecetes,bazsalikomos paradicsomsalátát készítettem,
pillanatok alatt elfogyott.

 JScBTXHmOEIVLxd

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

HgE9ve hupqcyesoteu, [url=http://wiyxrbykmqfn.com/]wiyxrbykmqfn[/url], [link=http://nvdqpyyrwxqf.com/]nvdqpyyrwxqf[/link], http://mcqyjbucrooy.com/

Hozzávalók:
2 csirkemell(csontozva,lebőrözve),1 fej vöröshagyma,2 gerezd fokhagyma,
2 dl tejföl,1 ek kapribogyó (sós-ecetes lében eltett),1 tk szardella-
paszta,5 dkg vaj (olaj),1 ek rétesliszt,1 ek finomliszt,2 dl húsleves
kockából is jó),só,bors.

A húst vékony szeletekre vágjuk,sózzuk,borsozzuk,finomlisztbe forgatjuk
és forró olajon ropogós-pirosra sütjük.Kivesszük a serpenyőből, és félretesszük.A visszamaradt zsiradékban üvegesre pároljuk az apró kockára
vágott hagymát (én reszelem),és a zúzott fokhagymát.Meghintjük rétesliszttel,
majd felöntjük levessel.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm Anna a bejegyzéseket,majd este jövök és megnézem.

Tovább 

Hozzávalók:

5 dkg majonéz,1 dl tejföl,1 dl joghurt,2 ek. ketchup,1 db csemege-

uborka,1 kis fej vöröshagyma,fél alma (savanykás),mustár,cukor,só.

 

A hagymát és az almát megtisztítjuk és lereszeljük.Az uborkát nagyon

apró kockára vágjuk.

Nagyobb tálban összekeverjük a majonézt,a tejfölt és a joghurtot.

Ketchuppal,mustárral,cukorral,sóval ízesítjük, majd belekeverjük az

uborkát a hagyma-és almapűrét.

Azonnal fogyasztható saláták dresszingjeként.

A kicsontozott, és jól kiklopfolt pulykamell szeleteket füstölt

szalonnával megtüzdeljük,sózzuk és majdnem puhára sütjük.

Kivajazott tűzálló tálba tesszük.

Finomra vágott kaporral elkevert tejföllel áthúzzuk,vajat

morzsolunk rá, és forró sütőben kb. 15 percig sütjük.

 

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Örülök neki! Köszönöm szépen!

A csirkecombokat vagy melleket sózzuk,és vajban puhára sütjük.

Amikor megsült, akkor a zsírjára öntünk 15 dkg reszelt rokforttal

(márvány sajttal),őrölt borssal elkevert 2 dl tejfölt.

Jól átforraljuk,és mindjárt a csirkére öntjük.

Tetszőleges körettel tálaljuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon tetszik!
Köszönöm szépen Anna.

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu