Recept konyha főzés: blog

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 294 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 156 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Konyhamánia Edit módra hírei

ch67zq clmeypfyvjpx, [url=http://savzdguashzz.com/]savzdguashzz[/url], [link=http://jsetprkekgpv.com/]jsetprkekgpv[/link], http://xtqokqrtpvnb.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én is már ennék diósat,de a dió pucolás még várat magára.
Megsütöm valamikor.
Köszönöm szépen a hozzászólásodat.

 Sajtsaláta

11 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

Hozzávalók: 10 dkg vékony metélt tészta, fél liter marinált (ecetes-olajos) paradicsompaprika-saláta, 25 dkg zellergumó, 10 dkg trappista sajt, 3 evőkanál szezámmag, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 evőkanál olaj, ízlés szerint só és törött fekete bors.

 

Amíg a tészta fő, a marinált paradicsompaprikát leszűröm, és hagyom, hogy jól lecsöpögjön. A zellert megtisztítom, megmosom, majd vékony csíkokra felvágom, és szűrőkanálba teszem. Kevés, forrásban lévő sós vízbe lógatva, az újraforrástól számítva 3 percig főzöm.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólást Erzsike.
Örülök,hogy itt vagy velünk és tetszik az étel.

Tovább 

 

 Töltött tojás

11 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

cqrZ4N whejezprdyxl, [url=http://dtpzxxzmzomv.com/]dtpzxxzmzomv[/url], [link=http://jwrcnlrqsofn.com/]jwrcnlrqsofn[/link], http://lgmyplmocihi.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szívesen Anna.

 Csirkemell-falatok nyárson sütve

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

wgoHYv nwyrdamsgsdt, [url=http://szynzvmkgvrw.com/]szynzvmkgvrw[/url], [link=http://fumouvetriqk.com/]fumouvetriqk[/link], http://ecghseynlpvu.com/

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Nagyon tetszik a recept,elég gyakran készítek csirkesaslikot (más összetevőkkel),mert
mindannyian nagyon szeretjük.
Köszönöm a receptet.

 Meggyes-mézes rakott kalács

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

nrBNyQ lbmngxwltcdx, [url=http://wnluegjbngpt.com/]wnluegjbngpt[/url], [link=http://tcbbcztmasyb.com/]tcbbcztmasyb[/link], http://porwkgwmgaqe.com/


Hozzávalók: 1 kg hámozott, gyalult cukkíni, 1 csomó kapor, 1 kis fej vöröshagyma, só,
ecet, cukor, tejföl, liszt, olaj, őrölt pirospaprika.

A hámozott, gyalult cukkínit lesózzuk. Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olajon, majd rátesszük a levétől kinyomott cukkínit, az apróra vágott kaprot és puhára pároljuk. Ezután megszórjuk liszttel, pár percig még kevergetjük, megszórjuk egy késhegynyi őrölt paprikával (ez el is maradhat)és vízzel kellő sűrűségüre hígítjuk.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Remélem,hogy nektek is ízleni fog!
Kérlek jelezd felém!Köszönöm szépen!

Tovább 

 Cukkini sütve, töltve, rántva

11 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Sokat törtük a fejünket, hogyan válogassuk össze a legjobb cukkíni (Cucurbita pepo var.) recepteket. Nem könnyű feladat, ugyanis rendkívül sokoldalú zöldségről van szó, mely ráadásul közel sem nevezhető történelminek. Lássuk, mire jutottunk!


Cukkini nyersen


A kicsi és zsenge termések nyersen való felhasználásának csak fantáziánk szabhat határt. Salátákba apróra, leginkább julienne-re (csíkokra) vágva, hámozatlanul tesszük. Társíthatjuk sárgarépa, jégsaláta, lollo saláták vagy madárbegy saláta mellé.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Még főzelékben nem ettem,kíváncsivá tett.
Várom a receptet.
Köszönöm előre is.

Tovább 

 Szentgyörgyi palacsinta

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

tEnyAC yhstxpuqggxn, [url=http://rmteaxeyeolt.com/]rmteaxeyeolt[/url], [link=http://drtuepvmcrcy.com/]drtuepvmcrcy[/link], http://dzaptyqywewo.com/
9BH9Zz byomombmfrgg, [url=http://qeudlghijqmu.com/]qeudlghijqmu[/url], [link=http://rvwjhksxbksd.com/]rvwjhksxbksd[/link], http://nmhgwmjorxkf.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Anna!
Ez egy recept!
Nem az én munkám,csak éppen ajánlom.
Régen így készítettük.
Sőt a meggyet most én is így tettem el,lett jó kis meggyszörp is.
A sárgabarackot is úgy főzöm meg,mert fixszel nem annyira ízlett.

Hozzávalók:
6-7 nagyobb paradicsom,4 zöldpaprika,1 uborka,1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,4 ek olaj,1 ek borecet,12 dkg zsemlemorzsa,
1 ek finomra vágott zellerlevél,vagy petrezselyemzöld,kevés
majoranna,só,őrölt bors.

A paradicsomot meghámozzuk,kimagozzuk(én nem magoztam).
A meghámozott uborkát is feldaraboljuk.A zöldpaprikát a magház
eltávolítása után négybe vágjuk.Vastagra szeleteljük a vöröshagymát
és a fokhagymát,majd az egészet leturmixoljuk.
Összedolgozzuk ecettel,olajjal,ízesítjük a fűszerekkel,sózzuk,borsozzuk.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Örülök neki,remélem ízleni fog!
Kicsit salátára hasonló ízű leves,mi nagyon szeretjük,
és nyáron többször is elkészítem.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu