Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 1 kg hámozott, gyalult cukkíni, 1 csomó kapor, 1 kis fej vöröshagyma, só,
ecet, cukor, tejföl, liszt, olaj, őrölt pirospaprika.
A hámozott, gyalult cukkínit lesózzuk. Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olajon, majd rátesszük a levétől kinyomott cukkínit, az apróra vágott kaprot és puhára pároljuk. Ezután megszórjuk liszttel, pár percig még
kevergetjük, megszórjuk egy késhegynyi őrölt paprikával (ez el is
maradhat)és vízzel kellő sűrűségüre hígítjuk. Beletesszük a tejfölt, cukorral, ecettel és
sóval ízesítjük, majd kiforraljuk.
Ezt a főzeléket nagyobb cukkíniból készítettem (ilyenkor a belsejét kivájom
egy evőkanállal).
Bármilyen feltéttel (pl.:pörkölt,fasírozott,sült hús,tükörtojás) tálalva nagyon finom!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!