Recept konyha főzés: Tavaszi tekercs fázis fotókkal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tavaszi tekercs fázis fotókkal

Tavaszi tekercs sajttal,sonkával
Hozzávalók:
70 dkg burgonya
2 db sárgarépa
2 tk só (vagy ízlés szerint)
Őrölt bors ízlés szerint
2 db tojás
1 db közepes vörös hagyma
1 tk petrezselyemzöld
A töltelékhez:
15 dkg gépsonka
10 dkg tejszínes tömlősajt
3 szelet ementáli lapka sajt
A tekercs tetejére:
10 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk,megmossuk,majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Folyó csapi víz alatt leöblítjük,lecsepegtetjük.
A sárgarépát is megtisztítjuk,megmossuk,lereszeljük.
A hagymáról a héját lehúzzuk,lereszeljük.(Használhatunk lila hagymát is.)
Egy tálba tesszük.
Ráütjük a tojásokat,ízesítjük sóval,borssal,petrezselyem zöldjével.
(Én a fagyasztómból elővett lefagyasztott petrezselymet reszeltem rá).
A tálban lévő hozzávalókat összekeverjük.
Egy nagy tepsire szilikonos sütőpapírt teszünk.
Ráhalmozzuk az összekevert zöldségféléket,elsimítjuk.
190 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Egy nagyobb deszkára borítjuk,a sütőpapírt lehúzzuk róla.
Megkenjük a tejszínes sajttal.
Rátesszük a gépsonka szeleteket.
A közepére 3 db lapka sajtot teszünk.
Szépen feltekerjük.
Sütőpapírral fedett tepsire helyezzük,megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe.
10 perc alatt készre sütjük.
Egy kicsit hagyjuk hűlni és szeletelve tálaljuk.

edit konyhája étel

Látta 339 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu