Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Krumplis tészta
Hozzávalók:
50 dkg fodros száraz tészta
50 dkg burgonya
1 fej vörös hagyma
2 ek olívaolaj
só
bors
piros paprika
ELKÉSZÍTÉS
A tésztát a zacskón lévő utasítás szerint főzzük ki és tegyük félre.
Egy ek. olajat teszek rá és összekeverem.
A krumplit meghámoztam és kockákra vágtam.
A hagymát megtisztítottam és apróra vágtam , majd olívaolajon megdinszteltem.
Félrehúzva az edényt kevertem bele a pirospaprikát.
Vigyázzunk,hogy meg ne égjen,mert keserű ízt ad az ételnek!
Ezután kevertem bele a krumplikockákat, sóztam, borsoztam, majd a burgonya megpuhulásáig főztem.
Egy villával, vagy burgonyanyomóval kissé megtörtem a krumplit.
A tésztába forgattam.
Ismét sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!