Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fokhagymás sült tarja párolt káposztával,burgonyával
Hozzávalók:
6 szép szelet tarja
só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
4 gerezd fokhagyma
1 ek sertészsír
1 dl víz
A párolt káposzta hozzávalói:
1 közepes fej fehér káposzta
1 kk cukor
1 fej vörös hagyma
1 csapott ek sertészsír
köménymag ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 kk piros paprika
1 db babérlevél
1 tk só
A püréhez:
60 dkg burgonya
1 ek folyékony Ráma
1 dl tej
só ízlés szerint
Elkészítés:
A hús szeleteket sózzuk,borsozzuk.
Egy tepsit kikenjük a zsírral.
Rátesszük a tarja szeleteket.
A fokhagymát felaprítjuk,a tarjára szórjuk.
A vizet a tepsibe öntjük.
Alufóliával befedjük.
200 fokra melegített sütőben megsütjük.
A sütés félidejében a hús szeleteket megfordítjuk.
A sütés végén levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.
A káposzta készítés:
A káposzta külső leveleit leszedjük.
Csapi folyó víz alatt leöblítjük,majd szárazra töröljük.
Félbe vágjuk és a torzsáját kivágjuk.
Káposzta gyalun legyaluljuk vagy kézzel szép vékonyra szeljük.
A vörös hagymát megpucoljuk,apróbbra feldaraboljuk.
Egy evőkanál zsírt felolvasztunk egy közepes lábasban.
Rádobjuk a hagymát,kissé megfonnyasztjuk.
Ezután rátesszük a káposztát ,a babérlevelet,köményt,borsot,sót ,cukrot.
Fedő alatt pároljuk.
Egy kis vizet is öntünk rá.
A végén keverjük hozzá a piros paprikát és az ecetet..
A püréhez a krumplit meghámozzuk,megmossuk.
Sós vízben megfőzzük.
Leszűrjük a levét ,tejjel,folyékony Rámával pürésítjük.
Finom,jó laktató menü.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!