Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hentes tokány
Hozzávalók:
1 evőkanál zsír
50 dkg sertés lapocka
15 dkg füstölt szalonna
3 db csemege uborka
2 evőkanál paradicsompüré
2 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
őrölt feketebors ízlés szerint
Elkészítés:
A lapockát,uborkát vékony csíkokra vágjuk.
A hagymát apróra vágjuk,a fokhagymát áttörjük.
A szalonnát apróbb darabokra szeljük.
Egy nagyobb serpenyőben a zsíron a szalonnát kissé megpirítjuk,majd rádobjuk a hagymát,fokhagymát.
Kevergetve világosra dinszteljük.
Ezután rátesszük a hús csíkokat és fedő alatt pároljuk,sütjük.
Sokszor megkevergetjük,saját levében főzzük,ha elfőné egy kis vízzel vagy húsleves lével pótoljuk.
Sózzuk,borsozzuk ,a paradicsompürét is hozzá keverjük.
A sütés vége felé hozzá keverjük az uborka csíkokat és 1-2 perc alatt készre főzzük.
Nokedlivel tálaltam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!