Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Resztelt sertésmáj
Hozzávalók:
50 dkg sertésmáj
1 ek. olaj
1 nagyobb vöröshagyma
2 gerezd zúzott fokhagyma
Bors ízlés szerint
Majoránna ízlés szerint
1 mk. piros porpaprika
1 tk. házi paprikakrém
2 dl forró víz
1 csapott ek .liszt
3 dkg margarin
Elkészítése:
A májat vékony csíkokra szeletelem.
A hagymát apróra vágom.
Az olajon a vöröshagymát megdinsztelem,ráteszem a májat,borssal,majoránnával ,fokhagymával megszórom,2 dl forró vizet öntök rá és fedő alatt 15-20 perc alatt készre sütöm.
Ezután meghintem a piros paprikával,majd a házi paprikakrémet is hozzáadom.
Sót nem teszek rá,mert a paprikakrém sós.
A lisztet a vajjal összegyúrom és kicsi csipetkéket készítek bele,amit beleszórok a májra.
Elkeverem,egyet forr,ettől szépen besűrűsödik.
Finom szaftos ,így az igazi.
Tört burgonyával fogyasztottuk.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!