Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sült oldalas egyszerűen
Hozzávalók:
1 kg oldalas
¾ tk só
Őrölt bors ízlés szerint
5 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek sertészsír
1 dl víz
A körethez:
70 dkg burgonya
Elkészítés:
Az oldalast 2 bordánként elvágtam.
Megmostam,sóztam,enyhén meghintettem őrölt borssal.
Egy tepsit zsírral kikentem.
Az oldalas darabokat bele tettem.
1 dl víz került alá.
A fokhagymát rászórtam.
Alufóliával lefedtem.
180 fokra melegített sütőben 90 percig sütöttem.
Alufóliát levéve további 10-15 percet,hogy szép színe legyen.
Az oldalas sütése alatt a burgonyát megmostam,héjában egy fazékban,vízben megfőztem.
Leszűrtem,a héját lehúztam.
Nagyobb darabokra vágtam.
Az oldalast kiszedtem a tepsiből és a megmaradt zsírra rakosgattam.
Megöntözgettem és kissé átsütöttem.
Házilag eltett svéd savanyúsággal fogyasztottuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!