Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kontyos csirkesült.
Nagyon finom volt,érdemes kipróbálni.
Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
A fűszerezéshez:
szárnyas fűszerkeverék
Az elősütéshez:
étolaj
A húsok tetejére:
3 zsemle
3 dl tej
1 fej vörös hagyma
2 db tojás
1 doboz májpástétom (lehet bármely májkrém,ki mit szeret)
só
bors
szerecsendió
majoránna
petrezselyemzöld felaprítva
2 evőkanál étolaj
1 nagy paradicsom
4 cikk sajt
Kontyos csirke készítése :
A hússzeleteket megsózzuk, kiverjük, megborsozzuk, és egy kevés étolajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük.
Étolajon világosra pirítunk egy fej apróra vágott vöröshagymát.
Elkeverjük a tejbe áztatott,kifacsart , jól elmorzsolt zsemlékkel, a májkrémmel, majoránnával,szerecsendióval, sóval, borssal, a tojásokkal,petrezselyemzölddel.
Keverőgéppel jó simára kikevertem.
A húsokat tepsibe tesszük,amit az elősütésből maradt étolajjal kikentünk.
A hússzeletekre teszünk egy jó púpozott evőkanállal.
200 fokra melegített sütőbe tesszük.
A pecsenyelével közben locsolgatjuk.
Körülbelül 20 percet sütjük.
A sütőből kivéve ,mindegyik tetejére 1 szelet paradicsomot teszünk és egy fél cikk sajtot.
Visszatesszük a sütőbe még 6-7 percre,míg a sajt egy kis színt kap.
Forrón tálaljuk.
Így önmagában is laktató ,nagyon finom.
Még + egy kis kukoricával elkevert rizst köretet is készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!