Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kellemes szép délutánt kívánok!
A mai ebédünk.
Nagyon finom volt.
Kanászpecsenye
Hozzávalók:
60 dkg sertéstarja(4 szelet)
0,5 kg sertésmáj
1 nagy fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 közepes ek zsír
só
őrölt bors
1 tk házi paprikakrém
1 db paradicsom
majoránna
1 mk piros paprika
A tarja elősütéséhez:
étolaj
liszt,piros paprika
A körethez:
70 dkg burgonya
1,5 dl tej
só
5 dkg vaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk,megmossuk,gerezdekre vágva sós vízben megfőzzük.
Leszűrjük,a tejet és vajat hozzá adva jól összetörjük.
A májat vékony csíkokra szeleteljük.
A tarját felszeljük,majd sózzuk,borsozzuk.
Egy serpenyőben étolajat hevítünk.
A lisztet összekeverjük 1 tk piros paprikával.
A tarját a paprikás lisztbe forgatjuk és felhevített étolajban mindkét oldalát pirosra ,puhára sütjük.
A vöröshagymát apróra vágjuk.
A zsírt felolvasztjuk és az apróra vágott hagymát megdinszteljük,rátesszük a májat,1,5 dl forró vizet öntünk rá,borsozzuk,majoránnával meghintjük,paradicsomot,amit vékonyra szeltünk,azt is beletesszük,fokhagymát reszelünk rá és fedő alatt készre sütjük,vízzel pótoljuk az elpárolgott levet.
Paprikával megszórjuk,a végén a paprikakrémmel ízesítjük.
Külön sót nem igényel.
Az ételt tányérra rendezzük.
Alulra 1 nagy szelet tarja ,pakolunk mellé és rá is a jó szaftos májból.
Egy adag burgonya pürét is teszünk a tányérra.
Házi alma paprikával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!