Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Bajor csirkecomb
Hozzávalók:
6 db egész csirkecomb
2 fej vöröshagyma
20 dkg húsos szalonna
5 dkg vaj
2 dl száraz fehérbor
3 dl tejföl
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 tk szárított rozmaring
szárnyas fűszerkeverék ízlés szerint
Elkészítés:
A combokat alaposan megmossuk, majd a fűszerkeverékkel jól meghintjük őket.
Puha vajjal átkenjük és a zúzott fokhagymával.
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk.
A combokat beirdaljuk és a szalonnával megtűzdeljük.
A maradék vajjal egy tepsit kikenünk.
A hagymát kisebb kockákra vágjuk.
Elterítjük a tepsi alján,rászórjuk a megmaradt szalonnát.
Az előkészített combokat ráfektetjük.
A tejfölt a borral elkeverjük,majd a combokra öntjük és megszórjuk rozmaringgal.
A sütőt 210 fokra előmelegítjük.
A tepsit alufóliával befedjük és 40 percig sütjük.(Ellenőrizzük,hogy átsült-e!)
Ekkor levesszük az alufóliát róla és még kb 10 -15 percig sütjük,míg szép piros nem lesz.
Ezt a műveletet már csak 180 fokon végezzük.
Tálalhatjuk tetszés szerinti körettel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!