Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai levesünk ,finom gyorsan elkészíthető.
Alföldi tarhonyaleves
Hozzávalók:
10 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt kömény
1 db zöldpaprika
2 db sárgarépa
1 fehérrépa
1 tk piros paprika
1 db paradicsom
15 dkg tarhonya
4 db burgonya
ízlés szerint só
1 csokor petrezselyemzöld
1 db hegyes erős paprika
Elkészítés:
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, zsírjára sütjük.
Mikor már aranyszínű, hozzá adjuk a finomra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, az őrölt köményt, a kockára vágott zöldpaprikát,sárga és fehérrépa karikákat és pár percig lassú tűzön pirítjuk.
Mikor zsírjára pirult, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük kevés vízzel, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, és pár percig továbbpirítjuk.
Felengedjük vízzel ,kb 2 litert öntünk rá.
A megmosott kockákra vágott burgonyát bele tesszük.
Fedő alatt megfőzzük.
Ízesítjük sóval .
Ha a burgonya megpuhult bele szórjuk a tarhonyát és készre főzzük.
Petrezselyem zöldjével,erős paprikával ,egy kis tejföllel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!