Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tárkonyos csirkeragu leves
1 db csirkemell filé
10 dkg füstölt szalonna
2 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
30 dkg zöldborsó
1 doboz szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 ek zsír
1 ek ételízesítő
2 db leves kocka
1 késhegynyi őrölt bors
1 ek finomliszt
2 dl Meggle főzőtejszín
1 ek tárkony
1 citrom leve
Leves betéthez:
1 db tojás
liszt
Elkészítés:
A zsíron kiolvasztjuk az apróbbra vágott szalonnát.
A szalonnát kivesszük,félre tesszük.
A megmaradt szalonnás zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felaprított répákat, a felszeletelt gombát, zöldborsót, sózzuk, és lefedve még 10 percig pároljuk.
A húst kockákra vágjuk és a zöldségekkel együtt tovább pároljuk. Ezután megszórjuk őrölt borssal, ételízesítővel, pirospaprikával és finomliszttel. Két percig, állandó keverés mellett pirítjuk, majd felöntjük 2 l vízzel, elkeverjük és felforraljuk.
A lisztből,tojásból galuska állagú tésztát keverünk,majd a levesbe szaggatjuk.
A galuska feljön a leves tetejére,ezután beleöntjük a tejszínt, a citromlevet és a tárkonyt.
Miután újra felforrt elzárjuk a tüzet alatta és tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!