Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirke aprólék leves májgaluskával
Hozzávalók a leveshez:
1 kg csirke vegyes aprólék
3 db sárgarépa
1 fehérrépa
Petrezselyem zöldje
Só
Bors
2 leves kocka
Ételízesítő
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
A galuskához:
20 dkg búzadara
3 db tojás
10 dkg zsír
Petrezselyem zöldje
1 mk. sütőpor
2 db csirkemáj szív nélkül
Elkészítése:
A leves zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk,tetszőleges darabokra vágjuk.
Feltesszük főni a többi hozzávalókkal 2 liter vízben főni.
Amikor megpuhult benne minden,akkor a hagymákat kidobjuk belőle és a kívánt mennyiségű vizet öntünk rá és felforraljuk.
Előzőleg a galuskához valókat összekeverjük,fél órát hagyjuk állni.
A csirkemájat mixer segítségével zúztam szét.
A galuskákat vízbe mártott kanállal a levesbe szaggatjuk és 5-6 perc alatt fedő alatt hatalmas,megduzzadt galuskák lettek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!