Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Magyaros karfiolleves
Hozzávalók:
1 szép nagy fej karfiol
3 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
1 kis fej zeller
2 darab krumpli
1 közepes vöröshagyma
1kis csokor friss petrezselyem (most 1 tk fagyasztott vágott petrezselyem zöldje)
1 evőkanál liszt
1 kk pirospaprika
só, frissen őrölt bors
2 ek étolaj
Elkészítés :
A zöldségeket megtisztítjuk.
Tetszőleges darabokra vágjuk.
A karfiolt rózsáikra szedjük.
A zöldség féléket 6-7 dl vízben felteszem főni.
Amikor majdnem kész,felöntöm 2,5 liter vízzel,majd étolajon a liszttel,petrezselyem zöldjével zsemleszínű rántást készítek,megszórom piros paprikával.
Vízzel felöntöm,simára keverem.
Hozzá öntöm a leveshez ,elkeverem.
Amikor felforrt beleszaggatom a galuskát.
Egy tojást összekeverünk annyi liszttel,hogy galuska állagú legyen.
A levesbe szaggatjuk.
Amikor feljön a galuska a leves tetejére,készen van a levesünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!