Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Babgulyás pulyka felső combbal
Hozzávalók:
70 dkg filézett pulyka felső comb
1 doboz konzervbab
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
Őrölt bors ízlés szerint
2 db babérlevél
1 ek. paprikakrém
Köménymag ízlés szerint
2 szál sárgarépa
1 szálpetrezselyem
1 kisebb csokor petrezselyem zöldje
3 gerezd fokhagyma
1 szép levél zeller
1 paprika
1 paradicsom
1 tk. piros paprika
1 ek. zsír vagy étolaj
Elkészítés:
A felső combot apróbb kockákra vágjuk.
A zöldség féléket megpucoljuk,feldaraboljuk.
A vöröshagymát,fokhagymát finomra vágjuk.
A petrezselyem zöldet,zeller levelet, megmossuk,egy fehér cérnával összekötjük.
Egy csapott evőkanál zsírt vagy étolajat felhevítünk,rádobjuk a hagymákat,megdinszteljük.
Tűzről félre húzva ,megszórjuk piros paprikával,1 pohár vízzel felengedjük.
Bele tesszük a hús darabokat,majd a fűszereket ,paprikakrémet.
Fél puhára főzzük,ekkor hozzá adjuk a zöldségeket és fedő alatt készre főzzük.
A konzerv babot hozzá öntjük.
Összeforraljuk.
Ha még kell,ízesítjük.
Ízlés szerint csipetkét vagy galuskát fűzünk bele.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!