Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai levesünk.
Csirkecombból főztem.
Jó étvágyat hozzá!
Húsleves
Hozzávalók
70 dkg csirke felső és alsócomb
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
0.5 db zeller
1 tk zeller zöldje (fagyasztott)
1 tk petrezselyemzöld (fagyasztott)
10 szem fekete bors
2 tk ételízesítő
1 ízlés szerint só
2 db tyúkhús leves kocka
10 dkg levestészta
Elkészítése:
A combokat feldarabolom ,letisztítom,majd vízben áztatom,jól megmosom.
Hideg vízben, 1 tk. sóval ,leves kockával felteszem főni.
Ha felforrt, a habját leszedem. Közben megtisztítom és felaprítom a zöldségeket, majd hozzáadom a felforrt leveshez, fokhagymával, vöröshagymával, szemes borssal, ételízesítővel és zeller zölddel,petrezselyemmel együtt./teatojásba teszem a zöldeket,fokhagymát és a borsot.
Ha újból megforrt a leves, mérsékelem a tüzet alatta, és gyöngyöző forrással, 40 perc alatt készre főzöm. Levesbetétnek cérnametéltet főztem ki.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!