Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Finom,kiadós levesünk volt ma.
Frankfurti leves
Hozzávalók:
1 fej kelkáposzta
1/2 kg krumpli
5 dkg füstölt szalonna
3 gerezd fokhagyma
1 kisebb vöröshagyma
1 tk ételízesítő
1 db paradicsom
1 db sárga paprika
1 tk só
1 mk köménymag
1 mk őrölt bors
2-3 ek. liszt
2 pár virsli
330 gr tejföl
Elkészítés:
A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, csíkokra vágjuk.
A krumplit meghámozzuk, apró kockákra daraboljuk.
A szalonnát kis darabokra vágjuk.
A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk.
Egy evőkanál étolajon a szalonnát megpirítjuk.
A szalonnát kivesszük,tálaláskor visszatesszük.
A megmaradt zsiradékon üvegesre pároljuk a felaprított hagymákat.
Tűzről lehúzva megszórjuk piros porpaprikával.
Felöntjük vízzel.
Rátesszük a burgonyát,kelkáposztát,fűszereket.
annyi vízzel öntjük fel,hogy jól ellepje.
Fedő alatt 20 perc alatt megfőzzük.
A felkarikázott virslit bele tesszük,megfőzzük,majd a tejföl- liszt-víz keverékével behabarjuk.
Összeforraljuk és kész is van.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!