Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzâvalók:
1 nagyobb cukkini ( 65 dkg)
1 púpos kk só
1 nagy csipet őrölt bors
1 tk fokhagymakrém( vagy esetleg 3 nagy gerezd fokhagyma)
1 nagy tojás
4 jó púpos ek finomliszt
1 csapott tk sütőpor
8-9 deci olaj ( sütéshez )
Elkészítés:
A cukkinit megtisztítjuk, ha van benne keményebb magot tartalmazó rész, azt kivàgjuk.
A reszelő nagy lyukàn lereszeljük, sózzuk, összeforgatjuk.
Kb. 25 percig àllni hagyjuk, a levét kiengedje.
Egy magas falú edènyben bő olajat forrósítunk.
A cukkinit kicsavarjuk, majd ízesítjük, borssal, fokhagymakrémmel( esetleg zúzott fokhagymàval) , elkeverjük a tojâssal.
A lisztbe szórjuk a sütőport, majd a cukkinis masszàhoz adjuk, jól elkeverjük.
Ha forró az olaj a kezünkkel vagy két evőkanâl segítségével kis adagokat engedünk az olajba.
Közepesnél kisebb làngon barnàra sütjük.
Közben megforgatjuk.
Konyhai papírtőrlőre tesszük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen .
Tejfölös màrtogatóssal tàlalhatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!