Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók : kb. 10 db. lepényhez
25 dkg sàrgarépa
1 közepes fej vöröshagyma
2 közepes tojàs
6 csapott evőkanàl liszt
1 csapott kàvéskanàl só
7-8 evőkanàl olívaolaj a sütéshez
Adhatunk hozzàs tejfölös fokhagymàs màrtogatóst , de önmagàban is finom.
Elkészìtés:
A zöldségeket megtìsztítjuk, majd a sàrgarépàt a reszelő nagy lyukàn lereszeljük, a vöröshagymàt apróra vàgjuk a kettőt összekeverjük.
A tojàsokat felverjük, sózzuk, majd a répàhoz adjuk a liszttel együtt.
Alaposan összeforgatjuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk.
Masszàt teszünk a serpenyöbe evőkanàl segìtségével és a domború oldalàval kicsit elsimítjuk.
Pàr perc alatt mindkét oldalàt megsütjük.
Konyhai papírtörlőre szedjük hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!