Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 közepes nagysàgú cukkini
2 sárgarépa
10 dkg jól reszelhető sajt
1-2 tojàs
1 kis pohár tejfől
1 teàskanàl hagymakrém
kevés fokhagymakrém
zsemlemorzsa
liszt
ételìzesìtő
bors
só
olaj
Elkészìtés:
1.
Meghàmozzuk , majd lereszeljük a cukkinit és a répàt.
Ìzlés szerint megfűszerezzük.
Hozzàadjuk a hagymakrémet.
2.
Beleütünk egy egész tojàst és jól összedolgozzuk az egészet.
Ha túl híg , adjunk hozzà zsemlemorzsàt és lisztet.
Ha nem àll össze a massza, tegyünk bele még egy tojàst.
Jól formàzható àllagot kell kapnunk.
3.
Olajat hevìtünk kb.egy decit, majd beletesszük az ellapított , tenyérnyi lepényekké formàlt masszàt.
Pàr perc elteltével megforgatjuk, és addig pirítjuk, amíg meg nem pírul mindkét oldaluk.
Papírtőrlőre rakjuk.
4.
A kisült lepcsànkákat megkenjük tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!