Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
2 közepes , zsenge cukkini/reszelve mérve kb.40dkg/
1 csapott kk.só
2 közepes tojàs
2 jó púpos evőkanàl liszt
10 dkg trappista sajt
1 tk.hàzi vagy bolti fokhagymakrém
1 nagy csipet őrölt bors
3-4 evőkanàl olaj
Elkészítés:
A megtisztított cukkini rudakat a reszelő nagy lyukán lereszeljük. Megszórjuk sóval és kb.15 percig félretesszük.
Ezutàn kicsavarjuk és fűszerezzük a borssal, fokhagymakrémmel.
Hozzàadjuk a tojàsokat, a lisztet és belereszeljük a sajtot. Alaposan összeforgatjuk.
Egy serpenyőben kb.3 evőkanàl olajat forrósítunk. Veszünk a kezünkbe egy nagyobb fasírtgolyónyi adagot és ellapogatjuk.
A forró olajba fektetjük és pár perc alatt, közepesnél kisebb làngon mindkét oldalàt megsütjük
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!