Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
50 dkg krumpli
5-6 evőkanàl finomliszt
2 tojàs
1 teàskanàl só
olaj a sütéshez
Elkészìtés:
1.
A burgonyàt meghàmozzuk és felszeleteljük, sós vízben megfőzzük.
Mikor elkészült, leszűrjük és összetörjük, hagyjuk hűlni.
2.
Hozzàadjuk a tojàst, a sót és a lisztet, jól összedolgozzuk.
Ha a tészta még nem tűnik nyújthatónak, kissé ragadós adunk hozzá még egy evőkanál lisztet.
3.
Lisztezett felületen kinyújtjuk és kisebb darabokat vàgunk belőle.
A kezünkkel széthúzzuk és lángosokat forró olajban kisütjük.
4.
Fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal fogyasztjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!