Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
40 dkg párizsi egyben
3 púpos evőkanál liszt
2 kisebb tojás
3 púpos evőkanál zsemlemorzsa
3 dl olaj a sütéshez
Elkészítés :
A párizsit kb. 8-10 mm vastag karikára vágjuk.
A párizsi karikákat először megforgatjuk a lisztben, kicsit leszórjuk róla a felesleget, majd megforgatjuk a tojásban, kicsit lecsepegtetjük, amit előtte villával kicsit felvertünk .
Végül a zsemlemorzsában is megforgatjuk.
Olajat forrósítunk, majd közepes lángon szép barnára sütjük.
Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
Melegen tálaljuk főtt burgonyával , vagy sült krumplival is tálalhatjuk.
Köret :
A krumpli héját levágjuk, egyforma darabokra feldaraboljuk.
Annyi vizet teszünk fel egy lábasba amennyi ellepi a krumplit.
Sózzuk, kevés olajat öntünk rá .
Ha megfőtt , leszűrjük , petrezselymet szórunk rá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!