Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nosztalgia krémes
0.5 kg leveles tészta 4 tojás sárgája 4 púpozott evőkanál liszt 0,5 liter tej 1 van cukor 2-3 evőkanál cukor (ízlés szerint) 4 dl Habtejszín (Hullala vagy Meggle) Tetejére: porcukor A leveles tésztát,ha fagyasztott kiolvasztjuk,3 részre vágjuk és vékonyra kinyújtjuk.Külön-külön megsütjük őket.Kisült,még melegen megnyomkodjuk,hogy laposabb legyen. Krémet elkészítjük. A tojássárgáját kicsit kikeverjük a cukorral,hozzáadjuk a lisztet és a tejet,van.cukrot. Lassú tűzön,állandóan kevergetve,sűrűre főzzük. A habot felverjük keményre,apránként hozzáadagoljuk a kihűlt pudingot,és jól összedolgozzuk. Az alsó lapra rákenjük a krém felét ismét tészta,erre a többi krémet kenjük. A tetejét felvágjuk amekkora szeleteket szeretnénk, és így tesszük a krémre.Tetejét porcukorral megszórjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!