Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Alföldi húsleves
Hozzávalók: 0,5 kg sertés darált hús só,bors delikát vöröshagyma,karfiol,zeller ,karalábé gomba,gyökér ,répa,zöldborsó kicsi zöldpaprika,paradicsom cérnametélt pici olaj A zellert,karalábét,répát,gyökeret vékony csíkokra felvágjuk. Külön tesszük a répát és a gyökeret. A gombát felszeleteljük,a karfiolt nagyobb darabban hagyjuk,a vöröshagymát megpucoljuk, egy réteg haját rajta hagyunk,és egészben kerül a levesbe. A darált húst sózzuk,borsozzuk,és vizes kézzel, kis golyókat formázunk belőle . Hideg delikátos vízbe feltesszük főzni a gombócokat, ( lassú tűzre)fél főzésnél bele tesszük a zöldségeket,a répa és a gyökér kivételével. (most nem került a levesbe a zöldborsó) A répát és gyökeret egy kis olajban megpároljuk. A leves már majdnem készen van,beletesszük a párolt zöldséget és a cérnametéltet. Készre főzzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!