Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött csirkecomb sütőzacskóban sütve
Töltelékhez:
2 szelet kenyér
3 tojás,
1 közepes fej vöröshagyma lereszelve
3 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
1 csokor petrezselyemzöld
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
15 dkg reszelt sajt
További hozzávalók:
4 db csirkecomb
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
a körethez:
1 bögre rizs /2,5 dl/
2 bögre víz
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
20 dkg mirelit zöldségmix
Elkészítése:
A kenyeret vízben áztattam , kinyomkodtam, összekevertem a tojással és egyéb hozzávalókkal.
A combokat megmostam.
A bőrt meglazítottam és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodtam,majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarrtam.
A megtöltött combokat sóztam,borssal megszórtam.
Egy sütő zacskóba tettem ,majd lezártam.
A zacskó szájánál a varrótűvel megszurkáltam a zacskót.
200 fokra melegített sütőben egy tepsiben megsütöttem.
Sütés ideje 75 perc volt.
Szép pirosra sültek.
A zacskót felvágtam,a combokat kivettem belőle.
A körethez a megmosott rizst étolajon átmelegítettem,megszórtam borssal,majd forró ,lobogó sós vízzel felöntöttem.
Kevergettem.
Fedőt tettem rá,lassú tűzön főztem addig míg a vizet felszívta.
Közben a sütőt bemelegítettem 200 fokra,majd lekapcsoltam és a rizs a sütőben főtt készre.
Szépen megduzzadt.
A zöldségeket sós vízben roppanósra főztem és a kész rizzsel összekevertem.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!