Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkemájas ,tojásos őzgerinc szeletek
Hozzávalók:
50 dkg szív nélküli csirkemáj
10 dkg füstölt szalonna
1 ek étolaj
1 nagy fej vörös hagyma
Őrölt bors ízlés szerint
1 csokor petrezselyem zöldje
1 tk házi paprikakrém
1 tk házi ételízesítő
5 db főtt tojás
5 db nyers tojás
1 ek liszt
Elkészítés:
A szalonnát,hagymát felaprítjuk.
Az étolajon a hagymát,szalonnát üvegesre pároljuk.
Hozzá adjuk a megtisztított csirkemájat.
Borssal fűszerezzük.
fedő alatt puhára sütjük.
Ekkor hozzá adjuk a paprikakrémet és az ételízesítőt és kissé lepirítjuk.
Amikor kihűlt felszeljük a májat.
A keményre főzött tojásokat apróbbra vágjuk,majd a petrezselyem zöldet is és a májhoz keverjük.
Egy őzgerinc formát alufóliával kibéleljük,étolajjal kikenjük és a tojásos májas keveréket bele öntjük.
Az öt darab nyers tojást a liszttel felverjük,egy kicsit megsózzuk és a májra öntjük.
A fólia lelógó széleit ráhajtjuk és 170 fokra melegített sütőben 25-30 alatt megsütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!