Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 dl tej
15 dkg liszt
1 dkg friss élesztő
1 csipet cukor
1 dl kefir
1 dl tej
1 tojás
1 kk só
A sütéshez:
4-5 dl étolaj
Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteljük, kisebb darabokra vágjuk, sózzuk,borsozzuk és fokhagymás tejben állni hagyjuk 1 -2 órára.
A lángos-bundához az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk.
A kefirt a tojással, , 1 kávéskanál sóval és a futtatott élesztővel összekeverjük.
A lisztet apránként adjuk hozzá, annyit, hogy sűrű, palacsintatésztaszerű masszát kapjunk.
Ha kell, tejjel hígítjuk.
Fél órát hagyjuk kelni.
Ha megkelt, beleforgatjuk a csirkemell darabokat, közepes lángon étolajban megsütjük.
Közben megforgatjuk.
Salátával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!