Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fólia alatt sült fűszeres csirkecomb
Hozzávalók:
1 kg csirke felső comb
Só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
Rozmaring szárított ízlés szerint
2 tk magyaros sült csirke fűszerkeverék
1 kk piros paprika
2 ek étolaj
A sütéshez:
1 ek sertészsír
1 dl víz
Elkészítés:
A csirkecombot megtisztítjuk,megmossuk.
Egy tálban, ízlés szerint sózzuk,a fűszerekkel megszórjuk.
Jól összekeverjük.
Hagyjuk állni egy órát.
Egy tepsit zsírral kikenjük.
A combokat bele rakjuk.
A tepsi aljára öntjük a vizet.
Alufóliával betakarjuk és 220 fokra melegített sütőben 35 percig sütjük.
Az étolajat a piros paprikával elkeverjük.
A tepsit kivesszük a sütőből,a combokat bekenjük a paprikás étolajjal.
Alufóliát levéve még addig sütjük,míg szép színt kap a csirke.
Tálaltam serpenyőben sült burgonyával és finom házi savanyúsággal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!