Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Konyhamánia Edit módra egy új fényképet töltött fel ebbe az albumba: „Húslevesek” — Hosszúpereszteg környékén.
3 órája ·
A mai levesünk.
Finom,laktató leves.
Sertésragu leves
Hozzávalók
1/2 kg sertéslapocka
1 fej vöröshagyma
2 húsleves kocka
1 ek házi leves ízesítő
2 gerezd fokhagyma
őrölt bors ízlés szerint
bazsalikom ízlés szerint
só ízlés szerint
2 db sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 szelet zellergumó
20 dkg zöldborsó
Elkészítés:
A húst feldaraboltam,kevés étolajon apróra vágott vöröshagymát,fokhagymát megpároltam,rátettem a húst,borsot,húsleveskockát,ételízesítőt.
Fedő alatt félkészre főztem és utána tettem hozzá a zöldségféléket.
Amikor megpuhult ,felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel,után fűszereztem,a végén bazsalikommal ízesítettem.
Leves betét cérnametélt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!