Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fokhagymás sült tarja lábasban sütve
Hozzávalók:
6 szép szelet tarja
só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
4 gerezd fokhagyma
1 ek sertészsír
1 dl víz
1 tk piros paprika
Elkészítés:
A hús szeleteket sózzuk,borsozzuk.
A lábas aljára tesszük a zsírt,rárakjuk a hús szeleteket.
A fokhagymát felaprítjuk,a tarjára szórjuk.
A vizet ráöntjük.
Fedővel befedjük.
Lassú tűznél jó 1 óra alatt megsütjük,de az függ attól is,hogy milyen „fiatal” hús.
A sütés közben a hús szeleteket megfordítjuk,az elfőtt vízveszteséget pótoljuk.
A sütés végén levesszük a fedőt róla,megszórjuk piros paprikával és szép pirosra sütjük.
Burgonyapürével,házilag eltett svéd savanyúsággal fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!