Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sajtos,húsos rakott tészta
Hozzávalók:
25 dkg száraz tészta
Só ízlés szerint
A pörkölthöz:
60 dkg tarja
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
1 fej vörös hagyma
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek étolaj
1 tk piros paprika
1 tk házi paprikakrém
A rétegezéshez:
25 dkg reszelt sajt
2,5 dl tejföl
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőztem.
Szűrőkanállal kiszedtem,vízzel leöblítettem.
A pörköltet 1 óra alatt megsütöttem.
A húst megmossuk.
A hagymákat apróra, a húst kockákra vágjuk.
A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, pár percig együtt pároljuk.
Rátesszük a húst, a fűszereket,házi paprikakrémet és addig pároljuk, míg a saját levét kezdi elfőni. Megszórjuk a pirospaprikával, és mindig csak pici vizet alá öntve, készre pároljuk.
Nem baj, ha többször zsírjára pirul.
Egy hőálló tálat étolajjal kikenjük.
Zsemlemorzsával megszórjuk.
Alulra egy réteg tésztát teszünk,rátesszük a fele pörkölt húst.
Meglocsoljuk tejföllel,a sajt 1/3 részét rászórjuk.
Addig folytatjuk,míg el nem fogy a hozzávaló.
200 fokra melegített sütőben 25 percig sütjük,míg a sajt szép színt kap.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!