Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rántott,fokhagymás tarja
Hozzávalók:
4 szép szelet csont nélküli tarja /70 dkg/
Só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
A páchoz:
3 dl tej
1 ek. olívaolaj
3 gerezd zúzott fokhagyma
A panírhoz:
Liszt
3 db tojás
Zsemlemorzsa
Elkészítés:
A páclé készítés:
A tejbe keverjük a fokhagymát és az olívaolajt.
A tarja szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.
Ezután a páclébe tesszük,gyakran megforgatva.
Felhasználásig a hűtőben tároljuk.
Legalább egy jó órát,de ha lehet,akkor több időre.
Ezután a pácléből kivesszük,lecsepegtetjük és szokás szerint panírozzuk.
Bő,forró olajban,lassú tűznél,fedő alatt szép,arany barnára sütjük.
Adhatunk hozzá rizs köretet is,én hasáb burgonyát sütöttem ki mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!