Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Szülinapi ebédünk,mindenki talált kedvére valót.
Rántott camembert sajt,rántott csirkemell,baconbe tekert csirkemáj.
Húsleves,rizs,hasábburgonya,bulgur köret volt.
Rántott csirkemell
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
1 evőkanál mustár
2 tojás
1,5 dl tej
6 evőkanál liszt
1 evőkanál zsemlemorzsa
A hús beforgatásához sütés előtt:
3 evőkanál liszt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A sütéshez:
5 dl étolaj
Elkészítés:
A húst felszeleteljük, fűszerezzük és átkenjük a mustárral. A felvert tojásokat a tejjel, 6 evőkanál liszttel, zsemlemorzsával kikeverjük. A 3 evőkanál lisztet egy tányérra tesszük, először ebbe mártjuk a húsokat, majd a panír masszába. Forró étolajban kisütjük ,papírtörlőre szedjük.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Baconbe tekert csirkemáj
Hozzávalók:
1 kg csirkemáj szív nélkül
Őrölt bors ízlés szerint
Majoránna ízlés szerint
400 gramm bacon szalonna
Elkészítés:
A májat megtisztítjuk,szárazra töröljük papír törlővel.
Borssal,majoránnával meghintjük.
A csirkemájat a szalonnába tekerjük.
190 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Rántott camembert
Hozzávalók:
2 csg camembert sajt
2 db tojás
4 ek tej
15 dkg panírmorzsa
5 dkg liszt
A sütéshez:
4 dl étolaj
Elkészítés:
A sajtot félbe ,majd keresztbe vágtam.
Vízbe mártottam a sajt mindkét oldalát.
Jöhet a panírozás.
A tojást felvertem,pici sót tettem bele.
Összekevertem a tejjel.
A sajtot először lisztbe ,majd a tejjel elkevert tojásba és végül a morzsába forgattam.
Kétszer paníroztam a biztonság kedvéért.
Felhevített étolajban a sajtot kisütöttem,nem fordítom meg.
Kívül roppanós,belül finom lágy.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!