Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Cigánypecsenye
70 dkg sertéstarja
15 dkg füstölt szalonna
4 gerezd fokhagyma
1 ek fűszerpaprika
1 teáskanál majoránna
2 ek mustár
4 ek napraforgó olaj
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
elkészítés:
A tarját 1 cm –es szeletekre vágjuk,kissé beirdaljuk.
a pác elkészítése:
Az étolajt a borssal,majoránnával,zúzott fokhagymával,mustárral,piros paprikával összekeverjük.
A hús szeletek mindkét oldalát egy ecsettel bekenjük.
Egy tálban egymásra helyezzük.
Folpackal befedjük és a hűtőbe tesszük legalább egy fél napra.
A szalonnát vékonyra szeljük,5-6 helyen bevágjuk úgy 2/3 részig és tarajt formázva egy serpenyőben kisütjük.
A maradék zsíron,de tehetünk is hozzá egy keveset ,a bepácolt szeleteket paprikás lisztbe forgatjuk és kisütjük benne.
Oldalanként 4-5 perc.
Tálaláskor egy taréjjal tálaljuk,majd tetszőleges köretet készítünk mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!