Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fokhagymás,fordított rántott csirke
Hozzávalók:
4 szelet mell kiklopfolva
2 db csirke szárny
2 db csirkecomb alsó-felső
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A páchoz
5 dl tej
3 gerezd fokhagyma zúzva
A panírhoz:
3 db tojás
50 ml tej
pici só
15 dk liszt kb
10 dkg zsemlemorzsa kb
A sütéshez:
6 dl étolaj
Elkészítés:
Először a húst bepácoljuk.
A hozzávalókat összekeverjük.
A hús darabokat besózzuk,borssal meghintjük.
A fokhagymás tejben pácoljuk 1-2 órán át.
Közben megmozgatjuk a húsokat benne.
A panírhoz a tojásokat ,tejet a sóval felverjük.
A húsokat lecsepegtetjük.
Először zsemlemorzsába,majd a tojásba ,utolján lisztbe forgatjuk.
Felhevített étolajban lassú tűznél kisütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!